De meest efficiënte, slimme en eenvoudig bestuurbare IT-infrastructuur voor de beveiligingsindustrie

Wie wij zijn

Over ons

Stellar Security Computing ontwikkelt maatwerk computing platformen voor system integrators van grootschalige, mission-critical video- en beveiligingsoplossingen. Onze projecten lopen uiteen van gebouwbeheer tot patiëntenbewaking en infrastructuur surveillance.

Geschiedenis

In 1991 hebben we ons bedrijf gestart, twee IT-specialisten in storage en databeheer, dat toen een hele nieuwe tak van sport was. We stonden als IT-innovators aan het begin van de internetrevolutie, een spannende tijd. Als een van de eersten introduceerden wij begin 2008 open source virtualisatie en cloud computing in Nederland. En zo deed weer een nieuwe revolutie z’n intrede, want wat vond men het spannend om gebruik te maken van open source processen en applicaties. Toentertijd vonden organisaties in eigen beheer het spreekwoordelijke wiel uit. Openbaar gebruik maken van de kennis van duizenden ontwikkelaars over de hele wereld voelde onveilig.

Continue innovatie
Nu, vele jaren later, zijn de termen ‘open source’ en ‘cloud’ gelukkig niet meer weg te denken in onze bedrijfsprocessen. We blijven korte lijnen houden met Amerika en China en blijven ons innoveren om steeds weer maximale efficiëntie uit storage te halen en dit verkoopbaar te maken voor de video- en beveiligingsindustrie.

Visie

Wij staan voor oprechtheid en gaan voor lange klantrelaties. Niet voor niets werken wij al 12 jaar samen met Aivex en 10 jaar met de Politie Zwolle. Wat wij aanbevelen is wat het beste past bij de klant. En we installeren en programmeren het helemaal op maat.

Een klein team
Doordat we een wereldwijd netwerk hebben aan open source relaties en specialisten, hebben we slechts een aantal experts in dienst en werken we met een klein team. Met korte lijnen, zonder rompslomp en dus eerlijke prijzen.

Kwaliteit

Onze toegevoegde waarde ligt in de overlap van jarenlange IT expertise en uitgebreide ervaring in de securitybranche. Hierdoor zijn wij in staat om strategisch met u mee te denken in uw taal. We kunnen onze krachten bundelen en samen tot de beste maatwerk oplossing komen die exact aansluit op uw behoeftes.

We staan volledig achter de kwaliteit van ons product en onze aanpak. Als de downtime hoger is dan afgesproken, dan geven wij onze klant zelfs het recht op een vergoeding.

Daarom de beveiligingsbranche
Binnen de beveiligingsbranche is behoefte aan enorm veel data-opslag maar dan wel met vernieuwende ingebouwde ontwikkelingen zoals artificial intelligence en bijvoorbeeld valdetectie. Daarnaast moet het betaalbaar, degelijk en betrouwbaar zijn. We zijn dus zo trots als een pauw op de jarenlange samenwerking met de politie, gevangenissen en de gezondheidszorg.

Meer weten?

Bent u klaar voor een efficiencyslag? Maak vrijblijvend een afspraak met Eric de Hooge via onderstaande gegevens.

+31 299 410 414
info@stellarcomputing.eu

Ons product, eenvoudig uitgelegd

Comments are closed.