Rekenkracht, opslag en twee werkstations geïntegreerd

Gassan Jewelry

Oplossing

De eigenschappen van de oplossing hebben te maken met het bijna onzichtbaar zijn van de beveiliging. Klanten moeten het gevoel van welbehagen in de winkel hebben. Het systeem moet wel doeltreffend en robuust zijn.

Case Gassan IT-infrastructuur

Over Gassan

Gassan heeft een breed aanbod juwelen met keuze uit verschillende high-end merken zoals GASSAN Fine Jewelry, By GiGi, Chopard, Choices by DL en Schaffrath. Gassan heeft boutiques op verschillende locaties in Nederland.

Kansen voor Gassan

Om de klanten goed te bedienen is het van belang dat klanten de juwelen kunnen zien, er een gevoel bij krijgen voordat het wordt aangeschaft. Klanten komen vaak eerst om te kijken, een nachtje erover te slapen en dan eventueel aan te schaffen. De sieraden en horloges die in de winkel liggen, zijn van enorme waarde en er komen heel veel verschillende mensen van over de hele wereld. Om dit te beveiligen is een lastige zaak.

Voordelen van de oplossing

De oplossing is relatief klein, de data betrouwbaar opgeslagen. Het een en ander kan er fout gaan voordat het systeem het begeeft wat voldoende tijd geeft om de zaak te repareren. Van de Virtuele Machines is er een backup dat snel terug gezet kan worden in geval van een software probleem. Het systeem is op afstand te bedienen door een bevoegde beheerder.

Bijkomende effecten

Het is eenvoudig om de data te delen met de nodige instanties zodat het rapporteren van incidenten eenvoudig en snel kan.

De houderschapskosten zijn laag door een laag stroomverbruik, lage kosten voor onderhoud en een economische afschrijving van zeven jaar. Verder worden de kosten verlaagd door het beheer op afstand.

Eén HyperConverged systeem met twee ingebouwde werkstations

Zelfhelende opslag, rekenkracht, grafische capaciteiten, geheugen, twee werkstations in één systeem maakt dat er zeer efficiënt gebruik wordt gemaakt van de middelen. 

Daarom Stellar

Flexibiliteit

Op het platform kunnen verschillende applicaties worden bijgevoegd die tevens met elkaar communiceren. Er hoeven geen losse systemen aangeschaft te worden. Prettig in gebruik en het zorgt voor een flinke kostenbesparing op zowel soft- als hardware.

Product op maat

In tegenstelling tot andere hardware- of softwareleveranciers, maken we het product precies voor u op maat. Veranderen uw wensen met de tijd? Geen probleem. We kunnen gemakkelijk opschalen of afschalen.

Volledig ontzorgd

We kunnen het gehele management van uw IT-infrastructuur uit handen nemen. Wij zorgen dat het naar wens werkt en u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt zich focussen op uw core business.

Meer weten?

Meer weten over onze werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met Eric de Hooge via onderstaande gegevens.

+31 299 410 414
info@stellarsecuritycomputing.eu

Onze uitleg video

Comments are closed.