Hoog beschikbare en schaalbare cloud

Dit is Beveiligen

Oplossing

De klanten van DIT hebben hoge eisen als het gaat om beschikbaarheid en datazekerheid in combinatie met relatief lage prijzen. Van belang is tevens dat incidenten snel in beeld zijn zodat er adequaat gereageerd en of gerapporteerd kan worden.

Case Dit is Beveiligen IT-infrastructuur

Over DIT is Beveiligen

DIT is Beveiligen is een moderne en veelzijdige beveiliger. Zij lopen voorop als het gaat om technologie en zijn vernieuwend en creatief met oplossingen voor haar klanten. Hiernaast zijn zij gecertificeerd voor verschillende beveiligingsactiviteiten. Doordat zij een moderne cloud infrastructuur hebben, zijn zij in staat om klanten snel en goed te helpen, 24 uur per dag. Mobiele camera beveiliging behoort ook tot de mogelijke oplossingen.

Kansen voor DIT

Doordat DIT een cloud platform tot haar beschikking heeft, zijn ze in staat om diensten te leveren die niet mogelijk zijn zonder een cloud infrastructuur. Kennis hiervan geeft ze de mogelijkheid om cloud security oplossingen te leveren aan hun klanten, als een dienst.

Voordelen van de oplossing

Het cloud platform staat via internet en private netwerken tot de beschikking van haar klanten. Hierdoor hoeven de klanten van DIT weinig of geen kennis te hebben van de techniek. Dit wordt allemaal uit handen genomen. Elke klant kan op het cloud een ‘eigen’ server hebben die geïsoleerd is van de andere klanten zodat het niet mogelijk is om bij elkaars data te komen. Verder kan alle data gecodeerd op de opslagsystemen worden vastgelegd. Van deze servers kunnen automatisch backups gemaakt worden, als er hardware stuk gaat wordt de virtuele server van de klant automatisch binnen enkele minuten op een andere server weer opgestart.

 

Bijkomende effecten

Risico’s worden sterk verlaagd in relatie tot een beveiligingssysteem bij de klant zelf. De beheerskosten zijn veel lager en de kans op fouten ook. Verder is het mogelijk om kunstmatige intelligentie in de cloud toe te passen voor b.v. bewaking van patiënten in een ziekenhuis.

Daarom Stellar

Flexibiliteit

Op het platform kunnen verschillende applicaties worden bijgevoegd die tevens met elkaar communiceren. Er hoeven geen losse systemen aangeschaft te worden. Prettig in gebruik en het zorgt voor een flinke kostenbesparing op zowel soft- als hardware.

Product op maat

In tegenstelling tot andere hardware- of softwareleveranciers, maken we het product precies voor u op maat. Veranderen uw wensen met de tijd? Geen probleem. We kunnen gemakkelijk opschalen of afschalen.

Volledig ontzorgd

We kunnen het gehele management van uw IT-infrastructuur uit handen nemen. Wij zorgen dat het naar wens werkt en u niet voor verrassingen komt te staan. U kunt zich focussen op uw core business.

Meer weten?

Meer weten over onze werkwijze? Maak vrijblijvend een afspraak met Eric de Hooge via onderstaande gegevens.

+31 299 410 414
info@stellarsecuritycomputing.eu

Onze uitleg video

Comments are closed.